28 oct. 2011

Bistrița Medievală – Poarta Transilvaniei, Targul turistic 2011



Pe pietonalul Liviu Rebreanu - concursul de sculptat bostani, activitate inclusa in manifestarea TARGUL MEDIEVAL BISTRITA 2011. Acest concurs a fost organizat pentru a pune la incercare ingeniozitatea copiilor, dar si imaginatia lor si spiritul de a lucra in echipa.
In total 32 de echipe, formate din elevii claselor V – VIII de la scolile generale din municipiu se intrec in sculptarea celui mai frumos bostan.
Organizatorii au pus la dispozitia concurentilor bostani, hartie creponata, acuarele si pensule pentru a putea crea cel mai frumos dovleac.
Concurentii au la dispozitie o ora sa isi arete indemanarea si sa demonstreze ca au imaginatie. La sfarsitul concursului fiecare echipa va trebui sa acorde altor trei echipe puncte. Se vor acorda 1 punct, 5 puncte si 10 puncte in functie de preferinta.
Echipa care va obtine cel mai mare punctaj va fi desemnata castigatoare. De asemenea, dupa incheierea competitiei, cu incepere de la ora 17.00, pe pietonalul Liviu Rebreanu va avea loc o parada cu bostanii sculptati de elevii inscrisi la concurs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu