9 apr. 2012

Prima CARTE DE IDENTITATE


-      Cerere tip (ghişeu)
-      Certificatul de naştere (original + copie)
-      Certificatul de căsătorie al părinţilor sau după caz hotărârea judecătorească definitivă şi irevocabilă în cazul în care părinţii sunt divorţaţi (original + copie)
-      Certificat deces părinte decedat (original + copie) dacă este cazul
-      Actul de identitate al unuia dintre părinţi, al tutorelui sau al reprezentantului legal (original + copie) şi prezenţa obligatorie a acestora la ghişeu
-      Actul proprietate sau extras de carte funciară sau adeverinţă de la Registrul agricol (original + copie), din care să reiasă adresa exactă (stradă, număr, apartament). Dacă în documentul prezentat nu este specificată exact adresa ori dacă au avut loc renumerotări, acesta va fi însoţit de un certificat de nomenclatură stradală şi număr. În cazul în care solicitantul nu este proprietarul imobilului este obligatorie şi prezenţa proprietarului.
-      Când primul act de identitate se solicită după împlinirea vârstei de 18 ani este necesară şi declaraţia unuia dintre părinţi ori a unei terţe persoane, care să confirme identitatea declarată de solicitant coroborată cu imaginea preluată/fotografia (declaraţia se dă în prezenţa lucrătorului de la ghişeu)
-      Chitanţa în valoare de 4 lei - taxa de timbru*
-      Chitanţa în valoare de 7 lei - c/v cărţii de identitate*

Mai multe informatii gasiti aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu