11 nov. 2012

PAPERGIRL Cluj-Napoca un succes!


Lucrarile au ajuns la Cluj! Expozitia este in pregatire, s-au primit peste 300 de lucrari din toata tara. Fiti mandri ca ati participat si voi, elevii bistriteni.

Multe din lucrările primite vin de la copiii clujeni și bistrițeni cărora le mulțumim pentru entuziasmul lor și pasiunea pentru culori pe hârtie. Au iesit niște piese minunate, care vorbesc mult despre veselie și puritate, energie și curaj. Pentru noi a fost o placere și o bucurie maximă să le frunzărim, s-a lasat cu râsete și speram să fie molipsitoare! Mulțumim și mai marilor în vârsta care nu s-au lasat mai prejos.”- Fondator Anda Marian și Mircea Precup (Cluj-Napoca)

Vizitați și apreciați PAPERGIRL CLUJ-NAPOCA ! si AICI





Expozitia
Expozitia va avea loc incepand din 20 noiembrie 2012 si va dura 2 saptamani. Se va expune cate o lucrare reprezentativa a fiecarui artist iar celelalte vor putea fi rasfoite, admirate, dar fara posibilitatea de a fi cumparate. Toate lucrarile din expozitie vor fi impartite in role si distribuite in strada.

Distributia
Rolele cu lucrari vor fi impartite in strada facand referire la felul in care erau livrate ziarele pe vremuri de pe biciclete, aruncate in fata usilor. De data aceasta, Papergirl livreaza arta si o arunca fix sub nasul trecatorilor. Distributia este punctul culminant al proiectului, cand creatia artistica se intersecteaza direct cu publicul larg. Oricine poate participa la acest moment, cu conditia sa aiba o bicicleta si spirit generos! Bicicleta, fiind  in miscare, minimalizeaza posibile tentative de stereotipizare asupra publicului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu