2 mar. 2013

MĂRȚIȘORUL BUCURIEI

           S-a dus și luna februarie……..mai întoarcem o filă din calendar și………a venit Primăvara! Mărțișorul este o sărbatoare specific românească care celebrează venirea primăverii. Semnificația mărțișorului a rămas aceeași de-a lungul timpului: este un simbol al primăverii, al revenirii la viață. Forma acestuia s-a schimbat în timp. Oamenii oferă cu multă plăcere de 1 Martie marțișoare celor pe care îi iubesc, ca simbol al admirației lor, ca respect și stimă. Mărțișorul ne aduce optimism și credință. Se consideră că mărțișoarele sunt aducătoare de fericire și noroc.
              Centrul de Zi Bucurie Bistrița adăpostește persoane cu suflet mare, cu mult talent, originalitate și creativitate. Noi, cei de la ”Avram Iancu”, i-am așteptat și în acest an cu Târgul de Mărțișor. Broscuțele, coșulețele, inimioarele, animăluțele, floricelele și felicitările au umplut taraba, ne-am înghesuit să le admirăm și evident să le cumpărăm pentru a le oferi celor dragi.                        
               Acțiunea se înscrie în cadrul proiectul “Gesturi mici, bucurii mari”, proiect ce are ca scop integrarea persoanelor cu dizabilități în comunitate, străngerea de fonduri pentru Fundația Bucurie Bistrița. Tot în cadrul acestui proiect s-a desfășurat campania ”Un formular completat înseamnă o bucurie!”cu scopul direcționării a 2% din impozitul pe venit spre acestă fundație.
               Ne bucurăm că putem aduce bucurie BUCURIEI !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu