10 mar. 2013

Programul Să știi mai multe, să fii mai bun!

Saptamana este structurata pe 5 zile tematice:

Luni – Ziua ECO
        Activitati de ecologizare, de informare privind protectia mediului, excursii, drumetii, simulari in laborator, vizite la institutiile
Marti – Ziua Atelier
              Activitățile propuse sunt interactive, dezvoltă spiritul competitiv, creativitatea, testează capacitatea de concentrare, îndemânarea, încurajează munca în echipă și ideile inovative, dezvolta aptitudini privind acordarea primului–ajutor, notiunile de protective civila, individuala, activitati de educatie rutiera, PSI.
Miercuri – Ziua Culturala
            Dezvoltă spiritul de competiţie al elevilor pe teme de importață majoră, atât în societate, cât și individual. Temele fac parte din cunoștințele generale specifice vârstei, dar pun accentul și pe dobândirea de noi informații. Vizite la muzeu, galerii de arta, excursii in judet, etc.
Joi – Ziua sportiva
               Elevii vor cunoaşte o parte dintre jocurile copilăriei părinţilor, îşi vor dezvolta câteva trăsături cum ar fi: spiritul de echipă, aptitudini de lider, concentrare, atenţie, gândire logică.
Vineri – Ziua Voluntariatului
              Implicarea elevilor în desfăşurarea unor acţiuni umanitare, din care vor avea de învăţat, vor şti mai multe şi cu siguranţă vor deveni mai buni. Activitati comune care vizeaza intelegerea si integrarea persoanelor mai putin avantajate de soarta, persoanelor cu dizabilitati, donatii, etc.


Este doar un model!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu